torsdag 5 februari 2009

Vägning på BVC


Idag vaknade Albin lite tidigare, han brukar vilja äta vid halv tio, men idag ville han äta halv nio. När vi ändå var vakna tyckte jag att vi lika gärna kunde åka på drop-in på BVC och väga och mäta lillkillen. På BVC var det massvis med barn och Albin satt helt förundrad och nöjd och tittade medan vi väntade. Sen var han faktiskt nöjd även när han vägdes och mättes. Han väger nu 5325g och är 58,3 lång (inte konstigt att kläderna i strl 56 börjar kännas små...). Huvudet är nu 40,3 cm i omkrets. Han följer sina kurvor perfekt, och är lite större än medel både vad det gäller längd, vikt och huvudomfång. Inne hos BVC-tanten visade han också att han kan le och charmade henne förstås totalt ;o).

Efter att ha kånkat in bilbarnstolen på BVC, med armen i konstig vinkel, är mina ben blåslagna och ryggen sned och jag vill ha en sån där vagn som man klickar på stolen på. Jag har aldrig förut fattat vitsen med dem, men nu känner jag att det vore skönt. Perfekt också när man ska till Täby Centrum en snabbis bara, då kan man ta stolen och klicka på den på underredet och springa in. Men jag undrar om man kan köpa bara underredet, för vi behöver ju inte en komplett vagn med liggdel och så, för det har vi ju... Och de vagnarna fungerar ju inte här ute på landet, så vi kan inte ha den istället för den vi har... Sen har jag ju inte lust att betala så mycket för den heller... Får nog kolla på Blocket...

1 kommentar:

Lotta sa...

Hej på er! Va fin han e lilla Albin..Här e en till som växer så de knakar,o mest på längden nu..Apropå vagnen så kolla om det inte finns att köpa till den insatsdelen till er Crown.Till vår Bugaboo så fanns det både vinterdäck och den delen för att sätta i bilbarnstolen i vagnsschassit!Kanon..då kan man vara både Täby-chick och bonde,haha..Hej på er!