torsdag 27 juni 2013

Blöjfri semester

Semstern rullar på.
Barnen badar och badar. Och Maja är utan blöja hela dagarna och säger till när hon behöver gå på toa. Hon har också fått en ny potta här, i form av en sköldpadda. Mycket uppskattat!



torsdag 20 juni 2013

Semesterstart

Idag jobbade vi sista dagen innan semestern. Det har varit några hektiska veckor för att fixa klart allt på jobbet, men det gick. Och nu är jag ledig 6(!) veckor. Härligt!

Sommarlovet firas in med en slush

I söndags var vi och tittade på Björns och Tinas nya lägenhet. Den var jättefin, och blir ännu finare nu, eftersom de helrenoverar den :) . Sen tog vi en tur till Vasaparken som ligger ett stenkast därifrån.

Spindeln i nätet

Hoppjärka

Syskon

Igår åkte vi till Annelis lillebror Wille som bor här i Åkersberga och hälsade på Anneli och Ingrid som är uppe och hälsar på. Trevligt hade vi och Albin och Willes son lekte massor. De bor intill en lekpark, så killarna kunde gå dit själva.

En allergisk, men glad kille

Gunga kossa

Maja är just nu jätterosslig och har massa astma hela tiden, vi vet inte riktigt om hon är förkyld eller om det är allergin som spökar. Albin har det jättejobbigt med sin pollenallergi just nu. Trots dubbel dos medicin, nässpray och ögondroppar, mår han inte bra. Stackaren!

Imorgon blir det midsommarfirande här i Stava.

torsdag 6 juni 2013

Sommaren är här

Nationaldagen idag, alltså ledigt.
I går jade vi lite onsdagsmys med fam. Sidfalk. Det blev elbilsrace och lek på tomten.  
Hela familjen har varit hemma och njutit av vädret. Martin har jobbat med att få till en bänk/utekök medan jag och barnen lekt och busat. Sen kom barnens farfar och gammelfarmor hit och fikade, även barnens mormor och Mats kom förbi.

Maja åker gärna med storebror i bilen

Lilla sjöjungfrun?

Barnen börjar ha riktigt roligt tillsammans nu

Hopp!

Paus

Glass

Pappa, jag lånar fyrhjulingen

Maja gillar fyrhjulingen

Imorgon skall pappan i familjen jobba, medan vi andra är lediga. Det blir troligtvis en cykeltur till Långsjön, picknick och premiärbad. På kvällen är vi tillsammans med Sidfalks bjudna till en dagiskompis till Albin och Linnea. Sen är det bara två veckor kvar till semestern... Mycket att hinna med innan...