söndag 30 december 2012

Jullov!!!

Vi är lediga, Martin jobbade torsdag och fredag, men jag och barnen var lediga. Vi åkte till Junibacken på torsdagen och tog en sväng till Ikea på fredagen. I går var vi med Tom, Anna och barnen och åkte skridskor på Hovet, häftigt, även om herr spagettiben inte greppat tekniken alls än ;) men roligt var det ändå :) Annars leks det och busas här hemma. I morgon väntas nyårsfest a la Stava med 6 vuxna och 6 barn :)
Härligt med jullov!

























God jul

Världens finaste familj har jag! God jul till er alla!

söndag 16 december 2012

Albin 4 år!!!

Idag blev vår lille kille stor. Tänk att vår fina kille har varit hos oss i fyra år!

Helgen innebar kalas i kvadrat.

Igår "vuxenkalas" med Släkt och vänner och massa barn. Trevligt!

Idag var det dags för Albins första dagiskalas. Pirattema ver beställt, så det var döskallar både på ballonger, tårta och bollarna i godispåsarna... Nio barn satt vid bordet och åt korv och tårta. Härligt att höra dem och se hur roligt de har tillsammans.









söndag 9 december 2012

Julig helg

Igår var det lilljul med Söderströms. I år bar det Tyresö som gjordes osäkert.
Trevligt var det med 12 vuxna och lika många barn. Maja hade dagen till ära sin nya julklänning och julskor på sig.
Idag åkte vi till Gamla Stans julmarknad med barnens mormor, Mats, farmor och farfar. Trevligt, om det inte varit för att farmoderns handväska blev stulen när vi fikade...
Till lunch valde Albin en våfflor :)
Väl hemma igen kom mormor och Mats och firade Albin födelsedag, en vecka för tidigt. Han var mycket nöjd med sushimiddag och en present bestående av en stor, radiostyrd spidermanfyrhjuling.
Nu är det två veckor kvar till jul... Mycket ska hinnas med innan dess...










torsdag 6 december 2012

Vab, snor, host...

Sjukorna har avlöst varandra här hemma. Förra veckan var båda barnen hemma, Albin med hosta och Maja med ögoninflammation. Så det var vabpussel och hemmajobb hela veckan med halvdagar hit och dit... Martin har också hostat och snorat i flera veckor, men doktorn säger att det är virus.
I lördags fick Maja feber och ett läkarbesök i söndags visade på öroninflammation och det blev penicillin och sjukintyg med sjukskrivning till och med imorgon. Så även denna vecka har innehållit vab... Albin har varit på dagis men fick vara hemma igår efter en riktigt jobbig kruppnatt igen.
I lördags åkte vi till Enköping för att hämta fyrhjulingen som varit på reparation. Den fungerade sedan någon timme innan den slutade fungera igen. Så nu ska den repareras igen, återigen på säljfirmans bekostnad.
I Enköping var han som skulle köra dit fyrhjulingen sen, så vi gick in på Nightmares butik och Albin hittade en onepiece som han fick :).
Nu börjar barnen bli friska och även min och Martins förkylning verkar vara på bättringsvägen :)
Och så har det kommit snö :) massor med snö!