tisdag 28 september 2010

Albins nya leksak

Martin fick ett infall och åkte och köpte en fyrhjuling till Albin.

Det är en glad kille vi har här hemma ;)




Albin är lite förkyld, med en del astma och lite krupp till och från, men det är inte värre än att han är på dagis. Idag var det föräldramellis på dagis. Alla föräldrar fick komma och äta mellis tillsammans med barnen. Trevligt!

Annars rullar det på fort som attan här hemma. Nu är det bara två veckor tills jag åker till Chicago med jobbet...

söndag 19 september 2010

15-årsfirande och feber

I torsdags firade jag och Martin 15 år tillsammans. Martin skickade blommor till mitt jobb och hade bokat hotell i Uppsala fredag kväll till lördag, och bad på Fyrishov på lördagen, alltihop tillsammans med fam. Sidfalk. Jättemysigt!
Så på torsdagen firade vi bara med lite pizza (och Sidfalkarna förstås ;).
På fredagen åkte vi efter jobbet och åt sen en god middag på hotellet, som visserligen avslutades med efterrätt i lekrummet eftersom Albin ville att vi skulle vara där med honom och Linnéa. Sen gick vi upp på rummet och min romantiske man köpte lite skumpa som vi avnjöt i hotellsängen ;)
Lördagsmorgonen började med god hotellfrukost, och en son som var i lekrummet med Linnéa, men gick ut därifrån till några vuxna och sa "pappa är borta", vi satt ett par meter därifrån och fick skrattande förklara att pappa är här ;)
Sen hade vi en lyckad förmiddag på Fyrishovsbadet, med mååånga åk i vattenrutschkanorna.
Sen åkte vi hem för att denare på eftermiddagen äta middag med, gissa, just det, Sidfalkarna ;) Trevligt igen!
Idag var Martin och Albin på Albins simskola, sen åt vi lunch och åkte och röstade. Även i år gjorde vi ett besök på Edsbacka marknad, men även i år blev Albin febersjuk när vi kom hem, (se förra årets inlägg här). Så nu ligger han här och har 39 graders feber och är ynklig och mammig... Och u när han kan prata så kan han ju berätta hur han mår, när jag frågade honom "Du mår inte så bra va?", så fick jag svaret, "Neeej mamma"... Stackars prinsen. Så nu blir det första vabben på nya jobbet imorrn...

måndag 13 september 2010

Oj, oj, oj, hösten rullar på...


Veckorna bara försvinner...
Det är jobb och dagis för hela slanten. Helgerna bara flyger iväg.
Helgen som var hade vi fullt schema, men det var bara trevligt. I fredags var Charlotte och Abrahan här på middag. Vi hade en jättetrevlig kväll, med mycket mat, och aningen för mycket vin (det kändes när Albin ville kliva upp kl. 6.30). På lördagen var vi på kalas för Hedvig på Saltarö, det var också jättetrevligt och gott.
På lördagkvällen kom fam. Sidfalk hit och tog ett glas vin, trevligt det också :) På söndagen var det simskola, och den här gången var det jättebra (efter att jag klagat för att de två första gångerna var dåliga).

Albin pratar bättre och bättre för varje dag, och nu är det tvåordsmeningar för hela slanten och han överraskar oss med nya ord varje dag :) Men han har en period just nu då han är väldigt mammig, speciellt vid nattningen, så han vägrar låta Martin natta. Han säger nej pappa, mamma natta och sparkar ut Martin ur sängen, Lyder inte Martin då så blir Albin jätteledsen. Däremot älskar han att borsta tänderna med sin nya eltandborste så tandborstfajterna är nu ett minne blott :)