fredag 26 juni 2009

Albin leker med gammelfarmor

Igår var vi hos Albins gammelfarmor och fikade. Albin lekte med henne en stund...

torsdag 25 juni 2009

Mormor och Albin

Vi har dåligt med bilder på Albin och mormor, men igår när vi var hos pappa i Sala fick vi lite bilder som han hade. Här är de :)

På bröllopet

En liten kille ;)

onsdag 24 juni 2009

Midsommar

Världens sötaste Bamse

Midsommar var trevligt, lite regnigt, men trevligt.

I år var temat superhjältar, och jag var en Teenage Mutant Ninja Turtle (Leonardo närmare bestämt), Albin var världens sötaste Bamse och Martin var en Vardagshjälte.
På midsommardagen spelade vi TV-spel och Albin och Martin vilade lite...

Trötta pojkar

På söndagen satt Albin ute och tittade på när vi packade bilen...


Sötnosen i solen

onsdag 17 juni 2009

Hemma och mellanlandar....


Hemma från London. Nu är det bara att packa om och åka till Sälen.
Albin var som vanligt jättesnäll i London och på planet. Han har haft lite ont i magen, och fått en tand till, men det har gått rätt bra ändå....
Nu drar vi till Sälen för att fira midsommar!

GLAD MIDSOMMAR!!!!!

torsdag 11 juni 2009

Hacker med ny solskyddsdräkt...

Albin vill gärna hjälpa till att skriva på datorn, så han har fått ett eget tangentbord som är jätteroligt.

Liten hacker

Idag var sista gången för oss på babysimmet för den här terminen, och då passade vi på att hämta solskyddsdräkten vi köpt till Albin. Den kommer nog bli jättebra i Italien.

Bara surfingbrädan som saknas...

onsdag 10 juni 2009

Trött...

När man röjer hela dagarna är det skönt att somna i mammas famn

Det här vädret är deprimerande... Men idag blir det i alla fall babysim. Ska bli roligt :) Albin är helt vild och röjer tills han slocknar... Han har ett otroligt humör den pojken. Han är oftast glad, men när han är arg är han riktigt arg...

tisdag 9 juni 2009

6-månaderskontroll


Idag, en vecka innan Albin fyller sex månader, var det dags för sexmånaderskontroll.
Den lille klumpen väger nu 8,6 kg och är 68,1 cm lång. Allt såg bra ut och han verkar utvecklas som man ska. Dock gillade inte läkaren att han kan sitta, men det gillar vi :)

måndag 8 juni 2009

TV-tittare...

Kan nån säga till min mamma att jag inte vill ha puré...

Men majskrokar är OK...

Måndag igen...


Sista veckan innan Martins semester :)
På fredag bär det av till London.

fredag 5 juni 2009

Regnig dag...

Igår var en trist dag... Det ösregnade och babysimmet blev inställt. Wanda och Linnéa kom hit en sväng på förmiddagen och barnen lekte lite (eller snodde leksaker av varandra). Men både barnen och vi var trötta och griniga (antagligen på grund av vädret), så Wanda och Linnéa åkte hem efter någon timme. Sen åkte jag och Albin till Täby Centrum och handlade lite, då blev vi genast på bättre humör ;)

Albin och Linnéa "leker"

Vår stora kille sitter och leker


torsdag 4 juni 2009

Besök av Johanna och Alexander


Ojoj... Man märker inte hur enkelt det är med en bebis som stannar där man lägger den förrän man får prova nåt annat. Igår var Alexander (snart 1 år) och Johanna här. Alexander har precis lärt sig gå, och är överallt hela tiden. Han är en jättesöt, väldigt aktiv liten kille. Så man fick lite försmak på hur det kommer bli när Albin blir så stor...
Albin tyckte det var roligt med en stor pojke på besök och visade upp sitt bästa humör. Han fortsatte att öva på att sitta. Liggdelen till barnvagnen är jättebra att sitta i när den står på golvet, kanten gör att han inte ramlar när han råkar luta sig för mycket bakåt och den håller också leksakerna inom räckhåll :)

Idag skulle vi babysimma, men instruktören ringde och ställde in, för det var bara 28 grader i poolen...

Liggdelen till barnvagnen är bra :)

tisdag 2 juni 2009

Sitter själv!


Idag har vi varit på kyrkans babycafé. Albin älskade sångstunden. Sen övar vi för fullt på att sitta. Men vår lille herre vill ju hellre stå, eller försöka krypa, så det är inte så ofta han går med på att öva. Men när han försöker så går det bra. Han kan sitta bra, men viker ibland ihop sig framåt, eller ramlar åt sidorna. Så man får lägga lite kuddar runtom så han landar mjukt...


Hmmm... Kan man krypa härifrån?

Fällkniv?

måndag 1 juni 2009

Solig helg!

Jaha, då var det måndag igen då. Men nu är det bara två veckor kvar till Martins semester :) Då är det London först, sen hem och upp till Sälen över midsommar, sen hem, ut med båten några dagar, och sen två veckor i Italien :) (Nu är resan bokad och klar :)

I lördags var det babysim, och nya, spännande övningar. Bland annat fick vi göra torpeddyk: Man står mitt emot varandra på ett par meters avstånd, en person håller barnet och den andra ger dykkommando. Då sänker den som håller i barnet ner det under vattnet och "skjuter" iväg det till den andra, som fångar och tar upp barnet. Albin gillade det bättre än vanliga dyk :) På kvällen var vi på Johannas och Saras 30-årsfest. Det var trevligt. Söndagen tillbringades hemma med lite fix i trädgården och sen grillning med Anna, Erik och Lea.

Varmt har det vart, men skönt tycker jag (Martin håller inte med, han är ju en isbjörn...)

Det är viktigt att dricka mycket när det är varmt...

Men det skönaste är att slippa ha några kläder på sig...